Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیرعامل گروه صنعتی انتخاب الکترونیک گفت: مجموعه گروه صنعتی انتخاب طی دو سال گذشته با وجود تحریم ها و مشکلات چهار برابر محصول و ۸ برابر قطعات تولید کرده است و شرکت های دانش بنیان در مجموعه اسنوا به سرعت در حال شکل گیری است.

محمدرضا دیانی امروز (شنبه- اول خرداد ماه) در حاشیه مراسم افتتاح مرکز نوآوری اسنوا تک که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افتتاح شد، با بیان اینکه امیدواریم افتتاح امروز در جهت تغییر رویکرد رشد علمی حرکت کند، اظهار کرد: ما صنعتی ها به رشد علمی کشور نقدهایی داریم، اما امروز به عرصه عمل آمده ایم تا بتوانیم الگویی جهت تلفیق رشد علمی و تجاری سازی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابرازامیدواری کرد که با تغییر رویکرد دانشگاه نیز در علوم پایه و پرورش نیروهای مستعد، بتوان درک عمیق تری در فضای کسب و کار برای دانشجویان و مراکز علمی داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، مدیرعامل گروه صنعتی انتخاب الکترونیک با تشکر از همکاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با مجموعه اسنوا، تصریح کرد: مجموعه اسنوا طی پنج سال گذشته تحولاتی داشته که این اتفاقات مربوط به کار و راهی ۱۰ ساله بوده است.

وی افزود: در صنعت لوازم خانگی فعالیت ها معمولا از تحت لیسانس شروع و بعد به سمت مهندسی معکوس و سپس طراحی اصلاحی و طراحی پایه می رود که خوشبختانه اسنوا از تمام این چهار مرحله عبور کرده است و در سطح چهارم طراحی پایه محصولات را خودمان انجام می دهیم.

دیانی با تاکید بر اینکه امروز طراحی تمام پلتفرم محصولات اسنوا از یخچال های ساید تا لباسشویی و حتی تلویزیون، در داخل مجموعه انجام می شود، افزود: ما یک مرحله از بازیگران جهانی که همان بحث نوآوری است، عقب بودیم که با اقدامات جدید و با آرندی های پیشران و ... امیدواریم این گام پنجم نیز برداشته شود.

وی تاکید کرد: همواره در دنیا نماد صنایع و صنعتی شدن، در بخش لوازم خانگی و کالاهای بادوام است، بنابراین این رشد و تعالی در حوزه لوازم خانگی همه جانبه است و اسنوا این رشد را نه تنها در حوزه صنعتی بلکه در حوزه های مهندسی مالی، بازاریابی، بورس و مسائل اقتصادی، مسائل نوآورانه انجام می دهد.

مدیرعامل گروه صنعتی انتخاب الکترونیک ادامه داد: مجموعه گروه صنعتی انتخاب طی دو سال گذشته با وجود تحریم ها و مشکلات چهار برابر محصول و ۸ برابر قطعات تولید کرده است و شرکت ها دانش بنیان در مجموعه اسنوا به سرعت در حال شکل گیری است.

وی گفت: امیدواریم با حمایت دولت و مراکز تحقیقاتی بستری فراهم شود و منابع و بودجه ها در مسیری قرار گیرد که خروجی ها در صنعت خود را نشان دهد.

به اعتقاد دیانی، اگر شرکت های دانش بنیان کوچک را به لوکوموتیو و پیشران های بزرگ متصل نکنیم، بودجه ها و منابع به هدر می رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی لوازم خانگي شرکت های دانش بنیان گروه صنعتی انتخاب مجموعه اسنوا دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تفاهم‌نامه‌ علمی، پژوهشی و فناوری با شرکت ساختمانی جاده امضا کرد.

این تفاهم‌نامه درراستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به نمایندگی آرش رنجبران و شرکت ساختمانی جاده به نمایندگی علی صدقی امضا شد.

راه‌اندازی واحد تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت ساختمانی جاده و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی از طریق سرای نوآوری اجتماعی و همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی- آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی مشخص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در چهار ماده و در دو نسخه به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان