Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان با بیان اینکه باید در جهت توسعه اشتغال عمل کنیم، گفت: برای کمک به شرکت هایی مانند اسنوا حمایت های مالی نیاز است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محسن مهرعلیزاده در حاشیه بازدید از خط تولید محصولات یخچال و فریزر گروه صنعتی انتخاب در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از عمر شرکت اسنوا چندین سال میگذرد و این نشان می دهد شرکت می تواند بیشتر در راستای توسعه گام بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در نظر داریم  با هر قیمتی با استفاده از مکانیسم های قانونی مانند کمیته های مشخص در راستای عملی کردن اقتصاد مقاومتی که در اختیارداریم در جهت حمایت از تولیدکنندگان و صنعتگران اقدام کنیم. 

استاندار اصفهان افزود: باید در راستای تامین مالی برای سرمایه گذار اقدام شود و این کار به حمایت های قانونی نیازمند است تا تولیدکنندگان کمتر دچار آسیب شده و بیشتر حمایت شوند.

مهرعلیزاده با بیان اینکه شرکت اسنوا قابلیت این را دارد که در رابطه با مهندسی و تکنولوژی سرامد در افزایش توان های ملی شود، تاکید کرد: در این راستا باید در جهت توسعه اشتغال عمل کنیم.

وی با بیان اینکه اکنون شرکت اسنوا پنج هزار اشتغال به طور مستقیم ایجاد کرده است، افزود: برای این منظور سالن های جدید باید ساخته شود به گونه ای که این پنج هزار نفر را در زمان بندی کوتاهی به دو برابر آنچه هست افزایش دهیم.

مهرعلیزاده با بیان اینکه هر حمایتی در این راستا کاری مثبت است، تصریح کرد: متاسفانه این شرکت تنها ۱۵ درصد از  بازار داخلی را در اختیار دارد. باید راه های توسعه صادرات را گسترش دهیم.

وی با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد از بازار  کشور در بخش لوازم خانگی در اختیار شرکت های خارجی است، گفت: این روند باید عوض شود. مجموعه های تصمیم گیر در وزارت صنعت و معدن و تجارت و همچینن در بخش های دیگر باید با حمایت از تولید داخلی در این راستا اقدام کنند.

استاندار تاکید کرد: در استان تا جایی که بتوانیم با استفاده از مکانیسم های قانونی این کار را انجام خواهیم داد. همچنین در سطح ملی نیز باید از طریق مذاکره با وزراتخانه های  ذیربط این مشکل را رفع کنیم. در وزارتخانه صنعت و تجارت به فکر این قضیه هستند ولی باید با حقایق بیشتر آشنا بشوند.

مهرعلیزاده در پاسخ به این پرسش که برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی در استان‌ها چه اقداماتی انجام شده است، تصریح کرد: این کار از لحاظ عملی غیرممکن است، زیرا اصفهان قبلا منطقه ویژه اقتصادی داشته و این با برنامه‌های کلان کشور هم‌خوانی ندارد. اینکه در هر استان پنج منطقه ویژه اقتصادی داشته باشیم کاری پیچیده و غیرممکن است. بنابراین در مجموعه‌هایی از صنعت باید یک گمرک اختصاصی فراهم کنیم تا ورود و خروج کالاها به راحتی انجام شود که این راهکار پس از مطالعات لازم عملیاتی می شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۳۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

استاندار کرمان گفت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس 2024 ) در اتاق بازرگانی ایران  اظهار  داشت: صادرات 40 کالا با ارزش 10 میلیارد دلار  به 50 بازار  از استان کرمان  برنامه ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: چینی ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده اند به طوری که در بخش خودرو سازی و قطعه سازی برای 12 هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تسنیم  در ارتباط با آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر 20کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت  تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آنچنانی وارد نکرده است.

وی افزود: آب در حال حرکت به مدت حدود 2 ساعت وارد پارکینگ های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش های مختلف از جمله انرژی های تجدیدپذیر، گردشگردی،محصولات کشاورزی،ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • کمک ٣٨ میلیارد تومانی حامیان به کودکان یتیم ایلامی
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم